avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit

Buna ziua
In urma cu 1 an, mama si-a facut un card de credit la... (nu stiu daca este voie sa spun numele creditorului), pentru achizitionarea de bunuri in valoare de, aproximativ, 2700 RON. In urma cu o luna si jumatate mama a decedat. As dori sa stiu daca eu sunt obligat de lege sa platesc acel credit. Mentionez ca nu am semnat nimic pentru acel credit, iar creditul este fara garantii, fiind un credit luat pe baza buletinului si a talonului de pensie.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: anamaria01 , utilizator 09:40, 1 Februarie 2011
daca acceptati expres sau tacit mostenirea, veti plati si creditul.
verificati daca mama a incheiat o asigurare de viata si ce scrie in contract.
am si eu aceeasi problema...este vorba despre o descoperire de card...deja am anuntat banca despre decesul mamei si am depus la dansii o copie a certificatului de deces in mai putin de o luna de la data survenirii decesului...ce se intampla cu suma respectiva? In martie expira si valabilitatea lui iar suma ar trebui depusa, nemaiputandu-se prelungi durata contractului din moment ce titularul nu mai exista......Ma poate obliga banca la ceva din momentul ce nu exista polita de asigurare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card in cazul decesului ContSters193283 ContSters193283 In urma cu 10 luni sotul meu a decedat. El avea o decoperire de card pe cardul de salariu, de 6700 lei. La momentul decesului eu eram somera ( fara somaj ... (vezi toată discuția)
Dupa deces,mostenitorii mai platesc ratele celor decedati? NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna seara, Va rog,in urma decesului mamei mele,ce a avut un card de credit,am depus actele pe care mi-i le-au cerut pentru ca asiguratorul sa achite ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare creante. persoana decedata Marius_Serban Marius_Serban Buna ziua. Am si eu o mare problema. Mama a decedat in urma cu mai bine de 6 luni. Ea avea mai multe datorii la banci si 2 carduri de cumparaturi la 2 banci ... (vezi toată discuția)