avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto foarte vechi...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto foarte vechi...

In primavara anului 2005, am fost implicat intr-un accident auto, in care a fost vatamata corporal o persoana (2 autoturisme implicate, accident frontal). Din 2005 si pana acum dosarul s-a plimbat de la politie la parchet, eu fiind invinuit. Deoarece la fata locului nu au fost martori, singurele probe au fost declaratia mea si a pers. vatamate, plus o expertiza destul de incompleta atacata de mine. Dosarul nu a ajuns nici la aceasta data in instanta, dupa o serie de reclamatii pt. tergiversare depuse de partea vatamata. Au trecut 3 ani si nu stiu cat se mai poate lungi, cat poate sa mai stea in aceasta stare (la Parchet!). Intrebarea mea este, daca pot face cerere la Politia rutiera pentru a mi se inapoia permisul de conducere, sau cum pot efectiv sa mai conduc, legal, un autovehicul? Preciez ca am folosit permisul de conducere timp de 10 ani, singurul incident rutier fiind acesta. De asemenea, probele de la dosar indica faptul ca eu nu am consumat bauturi alcoolice (probe de sange+alcoolscop)...Ce pot sa fac sa conduc iarasi???

Va multumesc anticipat!

Ionel Ciureanu, Programator web
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2008
iona2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 16:25, 18 Aprilie 2008
Puteti face cerere pentru dovada provizorie de circulatie, cerere la care sa anexati dovada ca aveti un dosar pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza solutionarea unui dosar dupa ce a ajuns la parchet ? Beckil Beckil Buna ziua. Pe 29 decembrie 2013 am fost implicat intr-un accident rutier soldat chipurile cu vatamare de persoana.. domnisoara pe care am lovit-o a iesit de pe ... (vezi toată discuția)
Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)