avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Cainii vagabonzi...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Cainii vagabonzi...

Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de caini ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:50, 12 Aprilie 2011
Ar fi mai bine daca ati incerca sa ajutati aceste animale nevinovate(se poate deschide un centru)cum puteti spune ca le-ati omorì,de ce nu va pune-ti in locul lor,nu sunt decìt niste biete animale vara nici o vina ,ìncercati sa respectati si ocrotiti animaleleX-(X-(X-(X-(
Sunt de acord, aceste animale ar trebui ajutate. Dupa parerea mea, ar trebui adunate intr-un adapost unde un personal specializat sa aiba grija de ei.
Dumneavoastra, dana 50, ce faceti cand la o plimbare linistita cu copilul intampinati o hoarda de cate 10-20 de aceste "animale nevinovate" in calduri? Dar cand aceste "biete animale" o sa va sfisie copilul, mama, etc sau chiar pe dumneavoastra? O sa mai fiti de acelas parere?
In acelas timp ma intreb, cei care militeaza cel mai mult pentru ocrotirea acestor caini au dat sau o sa dea oare un ban pentru sustinerea unui adapost?
Dana 50...daca tot sunteti dispusa sa "ocrotiti"bietele animale,implicati-va si strangeti-le dvs. pe toate si "ajutati-le"...
Eu,ca multi altii,nu am banii necesari sa fac astfel de "acte caritabile"... Si,dupa cum se vede,nici autoritatile nu sunt dispuse sa faca ceva concret in acest sens.
Asa ca,daca voi fi pus vreodata in situatia de a fi atacat,eu sau apropiatii mei,de astfel de "biete animale",cu siguranta le voi decima intr-un fel sau altul... Poate spune oricine,orice,apoi.
Cred ca s-a ajuns deja prea departe cu protejarea unor astfel de "biete animale" care au ajuns sa sfasie oameni.
Buna seara,
Oamenii sunt oameni,animalele sunt animale.Fiecare cu drepturile si obligatiile lui.
Omul este considerat stapinul animalelor,in cazul nostru(al ciinelui).
Ciinele se stie ca este prietenul devotat al omului.Acum ca relatia s-a deteriorat,sunt de vina cei care(conducerile)incaseaza o multime de bani " in numele" protejarii animalelor,dar ii folosesc in mare masura pentru interesele lor,lasind multimea de ciini pe strazi,in sate,...de fapt peste tot.Nu animalul este "de vina" atunci cind ataca,ci omul care nu si-a facut datoria,de al castra,inchide in adaposturi speciale,eutanasia(atunci cind este cazul).
Deci ajungem la OM.
daca stam si ne gindim ,pamintul nu este al nostru e al animalelor,eu acum citiva ani am fost muscata de un biet cìine al strazii dar nu m-am gindit de al amorì am dat vina pe autoritati care nu se ocupa de ele.Iar de plimbari am frica de persoane nu de animale,eu animalele le cred inocenteX-(

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Caini vagabonzi cricri1 cricri1 Ma intereseaza cum m-as putea apara de haitele de caini vagabonzi fara a incalca legea ? Din cate inteleg eu, nefiind specialist in drept, la ora actuala, ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)