avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie locuinta

Am primit casa de la parintii mei care traiesc si as vrea sa o trec pe numele meu si al sotiei. Cum se procedeaza pentru a nu cheltui foarte multi bani pe intabulare ? Cu act de donatie sau contract de vanzare cumparare sau comodat si unde trebuie mers ?
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 09:04, 30 Ianuarie 2011
La un notar public. Acesta va pune si preturile, in functie de variantele dvs. Pentru siguranta dvs. ar fi mai bine prin contract de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare sau donatie apartament ? wvf wvf Sora mamei mele impreuna cu sotul ei sunt de acord sa imi cedeze apartamentul lor(un apartament de 4 camere in Bucuresti Sector 6). Care este varianta cea mai ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri familiale,rog ajutor ! george 5 george 5 Va salut !Va prezint urmatoarea situatie:parintii nostrii vor sa imparta casa parinteasca ,trecand-o pe numele meu si al surorii mele.Casa este formata din 4 ... (vezi toată discuția)
Mostenire rosualbastru rosualbastru buna ziua,as dori sa stiu care ar fi medoda cea mai sigura prin care parintii mei imi lasa un apartament si care nu poate fi atacata niciodata si care ar fi ... (vezi toată discuția)