avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

In aprilie 2010 am dat divort .Prima infatisare a avut loc pe 16.09.2010 . Pe data de 09.09.2010 sotul meu avandut masina surorii lui fara ca eu sa stiu .La prima infatisare am retras dosarul.In ianuarie sotul meu a dat divort lundu mi copilul si mutandu se la socrii( copilul are 11 ani) si ma ameninta ca imi va lua tot si ca masina care a vandu t o nici nu a existat .Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:52, 30 Ianuarie 2011
Sa continuati procesul de divort si sa aduceti in instanta probe referitoare la bunurile materiale COMUNE (dobandite in timpul casatoriei) care au fost instrainate de catre sot fara acordul dvs. Oricum, este clar ca nu puteti continua o casnicie cu un astfel de OM!B-)
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters189893 ContSters189893 In anul 1995 am cumparat un apartament fiind necasatorita , in anul 1998 m am casatorit , impreuna am facut unele imbunatatiri printre care am cumparat si o ... (vezi toată discuția)
Divorț la notar vylut vylut Buna ziua! Sunt căsătorită de 18 ani, am un copil in vârstă de 16 ani si locuiesc in apartamentul socrilor. Soțul meu este infidel, am luptat pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se redacteaza o cerere de divort? nicky79 nicky79 Suntem casatoriti de 8 ani,si avem un copil in varsta de 6 ani impreuna. Nu avem de impartit nici un bun,locuind in tot timpul casatoriei in casa socriilor,. ... (vezi toată discuția)