avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas-indemnizatie grad handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas-indemnizatie grad handicap

Buna ziua si am o intrebare: mama are pensie de urmas de care beneficiaza de vreo 20 ani. Acum un an a fost diagnosticata Altzheimer si se incadreaza la un grad de handicap.
Intrebarea este: poate primi si indemnizatie pentru grd de handicap si pensie de urmas?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:19, 30 Ianuarie 2011
Da, indemnizatia de handicap se poate cumula cu orice fel de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil cu handicap dennys dennys Intrebare In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)
Informatii pensie de urmas margareta52 margareta52 Buna seara, Am o nelamurire, mi-a decedat sotul anul acum 3 ani jumatate, el fiind pensionat, fost cadru in armata. Fiica. fiind la ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap? Animic Animic Bună seara! Fiica mea are 20 de ani și este diagnosticata cu Sindrom Down și este încadrată în grad de handicap grav cu asistent personal. A absolvit 10 ... (vezi toată discuția)