avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Date personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Date personale

Am o problema, am perdut certificatul de nastere, am fost si am scos duplicat, dar am intimpinat o problema, in registrul de la locul nasterii, apar cu un alt prenume fata de cel pe care am toate actele, in buletin, certificatele de nastere ale copiilor apar cu prenumele de Adorian, in duplicat m-au gasit cu prenumele de Adrian. Nu vor sa-mi emita buletinul deoarece actul de propietate e pe Adorian. Ce pot face in situatia aceasta, de la evidenta populatiei dau din umeri.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Donic , utilizator 17:17, 30 Ianuarie 2011
Faceti o actiune in constatare la instanta. Solicitati si indreptarea erorii materiale. In baza aceteia ar trebui ca situatia sa se rezolve.
Multumesc pentru raspuns, dar daca se poate mai explicit, ce anume trebuie sa cer la instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P r o v o c a r e pentru un avocat foarte bun ! marii_48 marii_48 Va expun o stare de fapt pentru care avocatii din orasul in care locuiesc nu au decit o solutie legala. Suntem 3 frati buni cu acelasi tata aceiasi ... (vezi toată discuția)
Modificarea prenumelui doar cu o litera toadermarina toadermarina buna ziua .copilul meu minor si-a modificat singur o litera la prenumele lui si asa i-am facut buletinul.si-a modificat o litera la certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Cand m-am nascut ?! :( CamyF CamyF Buna ziua Situatia e urmatoarea : pe certificatul de nastere la DATA NASTERII apare xx.09.1974 Iar nasterea trecuta in registrul starii civile la data de ... (vezi toată discuția)