avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua,fratele meu are un copil dintro relatie si a dat in judecata pt.reducerea pensiei deoarece salariul a scazut cu 25 la suta ,dar a cerut acum in luna ianuarie 2011 sa se reduca pensia din luna iulie 2010 retroactiv,oare instanta ii va accepta sa se micsoreze pensia din urma daca numai acum a cerut?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:22, 30 Ianuarie 2011
Micsorarea pensiei de intretinere va avea loc de la data cererii de chemare in judecata.
Daca s-au produs dovezi cu adeverinte de venituri in sesnsul aratat,al micsorarii veniturilor,instanta va dispune reducerea pensiei de la data introducerii actiunii,ar peste cateva zile parata din aceasta actiune,va solicita ,probabil,majorarea pensiei cu 15%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorare pensie intretinere Crisstin Crisstin Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recalculata pensia de intretine,respectiv micsorata.Fiind bugetar , salariile s-au diminuat ... (vezi toată discuția)
Micsorarea pensiei de intretinere lunara (parat) r3b3cky r3b3cky Buna ziua. La momentul in fata trebuie sa depun o intampinare pentru urmatoarea speta: A.L. tata, obligat la pensie alimentara in virtutea unui divort din ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara cand tatal este aflat in romania todorlucian69 todorlucian69 buna ziua am si eu o intrebare , fosta mea sotie locuieste in sua din 1998 si are cetatenie americana ,lucreza in sua si as dorii sa stiu cum sa procedez ca ... (vezi toată discuția)