avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alungarea din locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alungarea din locuinta

Sora mea are doi copii minori unul in varsta de 13ani si unul de 20 de ani(din prima casatorie)si unul de 2 ani(din casatoria actuala).De la data casatoriei sta impreuna cu sotul si cei doi copii in locuinta sotului, o casa construita anterior casatoriei de catre sot impreuna cu parintii acestuia. Locuinta se afla pe numele parintilor acestuia, desi a fost finalizata si mobilata dupa casatoria cu sora mea,ei fiind casatoriti de 3 ani si majoritatea bunurilor au fost luate cu credite. Au aparut neintelegeri si sotul impreuna cu parintii lui au alungat-o din casa, pe sora mea impreuna cu copiii. Ce credeti ca mai poate sa faca sora mea in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:46, 31 Ianuarie 2011
intrucat acolo a avut domiciliul in fapt si pentru ca nu are unde sa mearga ar trebui sa faca o actiune de reintegrare in spatiu, dar sansele de reusita sunt mici
Sa faca plangere penala la politie.
Daca intre soti nu a intervenit divortul ar fi bine ca sora dvs,fiind vorba despre un copil minor,despre anotimpul friguros,sa formuleze o actiune de reintegrare in spatiu ,macar pana la solutionarea celorlalte probleme dintre soti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj, incredintarea minorului... m_andrei m_andrei In primul rand Hristos a inviat! As avea nevoie de cat mai multe informatii referitoare la actiunea de divort. Persoana in cauza este sora mea. Datele ... (vezi toată discuția)
Mod executare Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In urma cu 2 ani, instanta a dispus reintegrarea in spatiu a fostei sotii, in locuinta. Data fiind situatia tensionata, spre binele celor 2 minori aflati in ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 19 ani de casatorie Iosif attila Iosif attila Buna Ziua! Am si eu o intrebare daca se poate afla raspuns ,pentru ca sunt casatorita de 19 ani si am doi copii unul de 17 si unul de 19 ani iar sotul meu ... (vezi toată discuția)