Sora mea are doi copii minori unul in varsta de 13ani si unul de 20 de ani(din prima casatorie)si unul de 2 ani(din casatoria actuala).De la data casatoriei sta impreuna cu sotul si cei doi copii in locuinta sotului, o casa construita anterior casatoriei de catre sot impreuna cu parintii acestuia. Locuinta se afla pe numele parintilor acestuia, desi a fost finalizata si mobilata dupa casatoria cu sora mea,ei fiind casatoriti de 3 ani si majoritatea bunurilor au fost luate cu credite. Au aparut neintelegeri si sotul impreuna cu parintii lui au alungat-o din casa, pe sora mea impreuna cu copiii. Ce credeti ca mai poate sa faca sora mea in situatia aceasta?
intrucat acolo a avut domiciliul in fapt si pentru ca nu are unde sa mearga ar trebui sa faca o actiune de reintegrare in spatiu, dar sansele de reusita sunt mici
Daca intre soti nu a intervenit divortul ar fi bine ca sora dvs,fiind vorba despre un copil minor,despre anotimpul friguros,sa formuleze o actiune de reintegrare in spatiu ,macar pana la solutionarea celorlalte probleme dintre soti
Mod executare
Niunin Tiberiu
In urma cu 2 ani, instanta a dispus reintegrarea in spatiu a fostei sotii, in locuinta. Data fiind situatia tensionata, spre binele celor 2 minori aflati in ... (vezi toată discuția)