avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcerea la servici dupa concediu de cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcerea la servici dupa concediu de cresterea copilului

Buna ziua,

Am o fetita de 1 ani si 4 luni si am facut cererea sa revin la servici cu data de 01 Martie, imi puteti spune daca angajatorul are dreptul sa-mi refuze cererea? Deoarece nu mi-au dat un raspuns pe loc si mi-au spus sa mai astept ca ma vor suna ei, daca imi accepta cererea, eu ma pot intoarce la servici cu norma de lucru intreaga sau pot opta sa lucrez 6 ore?
Multumesc anticipat,
Valentina.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:18, 31 Ianuarie 2011
Pot face si acest lucru nu sunt sigura ca e legal dar au fost cazuri si de genul asta. Dar exista si posibilitatea ca postul care l-ai ocupat sa fie ocupat de o alta persoana cu un contract de munca pe perioada determinata.
Angajatorul este obligat sa accepte reluarea activitatii la cererea dv. Puteti cere angajatorului sa va aprobe program de 6 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru dintr-un concediu de crestere copil intr-altul? irina91iri irina91iri buna ziua, am fost angajata la un magazin pe o perioada determinata de 21 de luni incepand din 01.08.2011 pana in martie cand trebuia sa vina persoana pe care ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate in ccc loredanaelena loredanaelena buna ziua va rog sa ma aj intr-o pb delicata:am o angajata care este in ccc din martie si dir general o piseaza sa se intoarca la munca. m-am interesat la itm ... (vezi toată discuția)