Incredibil dar adevarat. Am avut un control de la GF in sept. 2009, ne-au verificat banii din casa de marcat. Pe langa banii raportului X aveam si 561 lei care erau soldul zilei anterioare si care erau evidentiati prin registrul de casa. Garda a considerat ca acei 561 lei erau "plus de casa" adica bani nemarcati in casa. Repet erua banii pe care nu mai ajunseseram sa ii depunem la banca dar fusesera marcati in casa cu o zi inainte, adica sa fiu mai explicit: ieri vanduseram de 2000 de lei in total dar pana la ora 17 cand s-a inchis banca vanduseram de 1500 lei pe care i-am depus. Intre orele 17 si 20 am mai vandut de 500 lei care au reprezentat soldul casei. Inspectorii Garzii au venit dimineata la 11, aveam vanzari de 80 lei pana la ora respectiva plus cei 500 de lei de ieri. Si ne-au dat amenda de 8000 de lei si suspendarea activitatii pe trei luni.....cum ca nu marcaseram cei 500 de lei.|Ceea ce nu e adevarat. Cum sa-i bat in casa daca erau bani de ieri!?
In prima instanta am castigat, dar la recurs am pierdut.
Cum as mai putea contesta decizia instantei de recurs?
Sa nu va mai spun ca as vrea sa merg la un for superior si sa cer despagubiri pentru stressul provocat ( nu stiu daca firmele pot merge la CEDO) pentru ca pe asa vremuri economice dificile isi bat joc de noi si nici pe cei care lucreaza cinstit nu ne lasa in pace:(( Mentionez ca lucrez ca franciza a unei multinationale care imi face audit periodic si am un contract mai gros ca DEX-ul pe care trebuie sa il respect nu lucrez dupa capul meu. Am si angajati dar si eu lucrez in magazin cu program normail si fac si actele de contabilitate primara si tot ce tine de resurse umane, am serios de munca...si ma tin de treaba .
Va rog sa ma luati in serios si sa imi spuneti ce cale de atac mai exista pentru ca mi s-a facut o mare nedreptate si nu trebuie sa ramana asa. Alta sursa de venit nu am, am inca 5 angajati care raman pe drumuri 3 luni pentru ca s-a mentinut masura suspensarii activitatii...desi colectez TVA lunar intre 3000 si 10000 lei, platesc contributii salariale de aprox. 3000 lei, impozit pe profit trimestrial de 2150 lei, bani care merg sigur la bugetul de stat si care timp de 3 luni nu vor mai merge pentru ca nu voi avea incasari:(((. Sa nu mai spun ca imi voi pierde clientii si ca edgeaba deschid dupa 3 luni pentru ca clientii se vor reobisnui mai greu, e ca si cum as lua-o de la inceput ( am firma de 3 ani).
Multumesc mult pentru rabdarea cu care ati citit cele de mai sus si astept raspunsurile Dvs.
din pacate nu exista nimic dincolo de recurs.
exista cai extraordinare de atac insa ele sunt limitate doar la anumite motive. consultati un avocat sa vedeti daca va incadrati ptr exercitarea unei cai extraordinare de atac.
Multumesc pentru raspuns.
Spuneti-mi va rog, nici la CEDO nu ma pot adresa? Mentionez ca nu cunosc multe despre procedurile in cazul proceselor si poate spun aberatii. Dar va spun din suflet ca pierd cu dreptatea in brate. Nu am incalcat nici o lege!
exista posibilitatea ca si in cazul in care aveti dreptate insa procesul nu a fost bine administrat de catre avocatul dvs sa pierdeti. sau lipsa avocatului a fost cea care v-a daunat. in fapt, cine cistiga recursul, acela are si dreptate.
exista posibilitatea ca instanta de recurs sa fii judecat corect, in baza probelor existente la dosar si in consecinta decizia din recurs sa fie corecta, chiar daca dvs va simtiti nedreptatita.
Da, eu am fost prezenta in sala la recurs, de la orele 8 si jumatate iar cazul nostru a fost programat de la orele 11. Cand a vorbit avocatul nu am inteles nimic, folosea doar termeni juridici, iar pe mine nu m-a intrebat nimic judecatoarea si mi-a fost teama sa spun ca as dori sa explic cu cuvintele mele. Probabil ca nu a administrat cazul bine avocatul dar nu il pot acuza tocmai pentru ca eu nu am inteles nimic din ce zicea.
Ma tot uit pe net de asta-dimineata si am gasit ceva despre " cererea de revizuire". Daca s-ar putea as depune o astfel de cerere dar cui sa ma adresez, unde sa o depun?
faptul ca ati pierdut in recurs desi ati cistigat pe fond arata ca avocatul dvs a gestionat bine cazul, altfel nu ar fi cistigat pe fond.
discutati tot cu el posibilitatile cailor de atac extraordinare.
Proces civil
afd17
buna seara,va rog sa imi spuneti daca in cazul unui proces(conflict de munca),s-a castigat in prima instanta,apoi la recurs s-a pierdut,iar decizia dupa recurs ... (vezi toată discuția)