avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala

nu scrie clar in legea 442008 ce inseamna o intreprindere individuala ,decat ca e un hibrid intre P.F.A ,si I.F . ,si are dreptul ,fata de acestea ,sa aibe angajati . Ori ,eu ,nu inteleg daca au voie persoane din familia mea sa ma ajute.[caci dupa I.F. este voie ] .B-)
Cel mai recent răspuns: cane petruta , utilizator 16:29, 31 Ianuarie 2011
In cazul IF-ului ar putea sa va ajute doar membrii de familie care fac parte din IF. Daca functionati ca II pot sa va ajute doar daca sunt angajati ai II-ului. Altfel e doar munca la negru in opinia fiscului / ITM-ului
II-ul este la fel ca PFA-ul numai ca poati face angajari pe ea. Poti angaja membri ai familiei doar tu nu te poti angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
Control itm otto2007 otto2007 Buna ziua, De 2 ani ma confrunt cu o problema pe care nu o poate lamuri nimeni O intreprindere familiala , potrivit legii, nu poate avea angajati. Eu am o ... (vezi toată discuția)
Care din urmatoarele nu necesita contabil ContSters236592 ContSters236592 Care din urmatoarele nu necesita Contabil: p.f.a sigur nu, s.r.l sigur da insa stiu ca mai sunt si alte forme de intreprinderi individuale, asociati familiare ... (vezi toată discuția)