Buna ziua. Va rog mult sa-mi spuneti daca pot introduce la plata un bilet la ordin cu cateva luni inainte de data scadentei si ce sanse am sa fie executat. Firma de la care am obtinut acest bilet se pare ca are probleme financiare,iar la scadenta biletului cu siguranta o sa primesc un refuz de plata,pe motivul lipsei disponibilitatilor din cont! Interesul meu e sa-mi recuperez banii acum si vreau ca macar sa reusesc sa-mi recuperez prin intermediul unui executor judecatoresc suma respectiva.Ma tem ca pana la data scadentei biletului,firma care mi-a emis acest bilet la ordin se va declara in insolventa,sau va folosi alte metode prin care sa evite plata datoriilor !!!
MULTUMESC FRUMOS.
Faci parte din echipa mea! #-o
Aceste probleme sunt frecvente acum, greu se rezolva in instanta, de cele mai multe ori nu se mai poate incasa, resp.nu are bani eventual are si el la randul lui aceeasi problema.
Bilet la ordin
mihaimo
Sunt beneficiarul unui bilet la ordin emis in mai 2009, si care nu are data scadentei mentionata pe bilet, cu clauza ,,fara protest\", avalizat de ... (vezi toată discuția)