avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... legea copyright-lui
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

legea copyright-lui

buna ziua!
stiti cumva ce prevede legea dreptului de autor in cazul folosirii/descarcarii unei carti electronice al carei copyright este expirat in USA?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 17:56, 31 Ianuarie 2011
Opera nu mai este protejata nici in Romania. Traducerea / editia particulara in schimb este protejata (adica nu puteti distribui editii Penguin recente scanate din autori clasici, dar puteti distribui originalul).
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - opere religioase babasss babasss Buna ziua. Sunt un absolvent de teologie si doresc sa editez (realizez) o biblioteca digitala de opere religioase. Va intreb acum, operele religioase ... (vezi toată discuția)
Materiale publicate de editura fara semnarea unui contract fireman777 fireman777 Buna ziua.Sotia mea care este invatatoare a lucrat la conceperea unui set de caiete de lucru pentru clasele I-IV impreuna cu doua colege.Acest set de caiete a ... (vezi toată discuția)
Biblioteca reala/virtuala privata - drept legal de constituire si functionare? Dragulescu_Mihai Dragulescu_Mihai Doresc sa infiintez o biblioteca intr-o localitate din mediul rural, bazata pe cele mai noi aparitii, dar si pe literatura clasica, si deci, aparitii mai ... (vezi toată discuția)