avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre bunuri comune...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre bunuri comune...

buna ziua, as dori o lamurire. un apartament cumparat de un cetatean turc in romania este considerat ca fiind bun doar al lui sau este considerat bun comun cu sotia cu care este casatorit in turcia?
Cel mai recent răspuns: alisse , utilizator 15:14, 31 Ianuarie 2011
daca sotia este cetatean roman atunci potrivit legislatiei noastre, acel imobil este considerat ca fiind bun comun. Daca sotia este si ea cetatean turc... aveti nevoie de o opinie juridica din partea unei persoane care cunoaste legislatia din Turcia... in ceea ce priveste aceasta legislatie cunostintele mele sunt ca si inexistente...
sotia este cetatean turc, apartamentul este in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O opinie juridica va rog alisse alisse el -cetatean turc, ea cetatean turc, casatoriti in turcia, el cumpara un apartament in romania, acel apartament este doar bun al lui sau e bun comun ? va rog ... (vezi toată discuția)
Poate un cetatean strain,casatorit cu o romanca sa cumpere o propietate in romania? liliana redai liliana redai Prietena mea cetatean roman este casatorita la ambasada Romaniei din Italia cu un cetatean din Bangladesh,de 2 ani. Domnul in cauza locuieste in Italia de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificat de casatorie cu un cetatean strain la autoritatile din tara lui mihaelataskiran mihaelataskiran Buna ziua. Sunt casatorita,cu certificat romanesc din anul 2005 cu un cetatean turc,dar pana acum nu am inregistrat certificatul de casatorie la autoritatle ... (vezi toată discuția)