avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament cu centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament cu centrala termica

Buna ziua.
La noi in bloc sunt repartitoare. Apartamentul nostru este la parter si ii pe colt, este un ap 2 camere, 3 persoane locuim in ea. Pe luna decembrie 2010 intretinerea la caldura a fost de 63 de lei, si cel care are repartitor a platiti 70 lei, diferenta cum se vede este de 7 lei. Se poate asa ceva? Mentionez ca noi avem centrala termica, adica platim si gazul + 63 lei. Va rog sa-mi explicati cum se calculeaza acceasta suma? Pe scara sunt inchise caloriferele, uscator nu avem...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:44, 31 Ianuarie 2011
Apartamentul vecin (cel cu 70 lei) are aceeasi suprafata cu al dv? A fost locuit in decembrie?
Da tot 52 mp are, da a fost locuit.
Nu se poate explica decat printr-o regularizare a consumului apartamentului vecin.
E posibil ca in lunile precedente sa i se fi calculat caldura estimativ (poate mai mult decat a consumat efectiv) daca nu a declarat indecsii, iar in decembrie se face regularizarea consumului anual.

Urmeaza sa va lamuriti in luna ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. ordin 343-2010 nana_bv nana_bv Am citit discutiile aparute pe acest forum vizavi de acest ordin 343...in blocul in care locuiesc eu sunt doar 2 scari ,in total 20 apartamente din care doar 7 ... (vezi toată discuția)
Mod calcul caldura pri-cri pri-cri cine ma poate lamuri daca in calculul incalzirii unui apartament fara repartitoare se ia in calcul si faptul ca apartamentul este la ultimul etaj? (vezi toată discuția)
Coloane distributie caldura dan6i dan6i Daca un locatar, dintr-o asociatie de proprietari a izolat coloanele de distributie din apartamentul sau, poate fi micsorata cota de contributie? Ce ... (vezi toată discuția)