avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pers fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pers fizica

buna seara domnule avocat bunica mea are 1 hectar mostenire de la tatal ei si primaria ii la luat din cauza ca primaria ia dat un 1 hectar de la status si ia spus ca are mosteniere si nu poate avea doua asa ca ia luat mostenirea din 1991,cum poate sa recupereze acest hectar de la sfatul popular ce ma puteti invata sa ii dam in judecata sa cerem despagubiri are actul de proprietate de la acel hectar cum putem sal recuperam astp rasp ms mult cat mai curand am nevoie sa incep procedurile cat mai curand
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:07, 31 Ianuarie 2011
depinde in ce conditii primise acel hectar de la stat.
functie de acest lucru puteti intreprinde ceva sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamen kotok_oinutz kotok_oinutz buna ziua as dori sa stiu si eu daca un testamen poate fii doborat.tatal meu are un testamen in care ia fost lasata o casa si tot ce se afla pe acel ... (vezi toată discuția)
Importanta unui act dotal renata renata Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutia optima in problema mea. Pe scurt ... sunt unic mostenitor al bunicii mele, care a decedat anul trecut. De la ea mi-a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri dantronik dantronik buna ziua .bunica mea(decedata in 1999) a detinut o casa si 300mp teren in rm vilcea si in 1999 i s-au retrocedat in baza legii18/1991 art 36 si in baza ... (vezi toată discuția)