avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperarea carnetului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperarea carnetului de munca

Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea de munca este la itm bucuresti.Am sunat la inspectorul care se ocupa de firma respectiva si imi spune ca nu o mai gaseste ca poate este la scanat.Sa ma duc la casa de pensii si sa vad daca ma descurc sa vad daca e acolo si sa o ridic.Stiu ca daca o sa ajung acolo nu pot rezolva nimic. Va rog sa-mi spuneti cum pot sa-mi recuperez cartea de munca de la itm?Ce cai legale trebuie sa urmez pentru a intra in posesia ei. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 31 Ianuarie 2011
:offtopic:
Bucurestiul nu se poate compara cu alte localitati ... CPMB anul trecut daca a scanat vreo 5 luni din 12 luni cat are un an ...:(
Reeditare mesaj
@ lucretia_micu
Data post: Luni, 31 Ianuarie 2011, 19:36
Subiect: Recuperare carte de munca



Precizez ca firma la care am lucrat se afla la dna. GRIGORE MARINA sect 2 ,cu dansa am vorbit la telefon si dansa ma trimis la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Carte de munca CTL CTL Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am lucrat la o firma pana acum 4 luni,cand mi-am dat demisia cei de acolo nu mi-au dat cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Carnet munca RAMOnaBC RAMOnaBC buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din ... (vezi toată discuția)