avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA nu plateste
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA nu plateste

va rog sa ma ajutati cu o intrebare. firma de asigurari rca a celui care mi-a lovit masina nu plateste, sustine mincinos ca nu s-a intamplat acidentul. nu m-au trimis la service sa-mi faca calculul daunelor. am inteles ca pot sa-i dau in judecata - dar ce suma sa cer? imi fac eu un calcul ? dar daca repar masina, pot sa cer suma cheltuita ? va multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:45, 1 Februarie 2011
Din pacate acel constat amiabil mai mult complica lucrurile.Va recomand pe viitor sa apelati la serviciul politiei pentru a certifica accidentul astfel asiguratorului ii va fi greu sa conteste procesul verbal al politiei rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire de la societatea de asigurari Ionut N. Ionut N. Buna ziua, Ma numesc Nistorac Ionut si pe data de 8.03.2010 am fost inplicat intr-un accident rutier. Descrierea accidentului: pe Bulevardul Ghencea am fost ... (vezi toată discuția)
Cum se poate solutiona un caz de daune rca si de ce acte este nevoie. laszlo82 laszlo82 Buna seara. De curand masin lui frate meu a suferit un acident rutier soferul find tata iar cel vinovat o persoan din PH dupa incident a venit Politia si a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie csa ALEXANDRA` ALEXANDRA` Buna ziua, Ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie la CSA? acum o luna de zile am fost implicata intr-un accident rutier in care am fost partea ... (vezi toată discuția)