avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... infiintare fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

infiintare fundatie

de cit capital social am nevoie la infiintarea unei fundatii si care este tariful pt. rezervarea denumirii si in ce cont se depun banii?
:(
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 22:31, 11 Februarie 2011
pentru mai multe lamuriri descarcati fisierul pdf de la acest link: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
m_c_m, utilizator
alinapop54 a scris:

de cit capital social am nevoie la infiintarea unei fundatii si care este tariful pt. rezervarea denumirii si in ce cont se depun banii?
:(

va recomand infiintarea unei asociatii, caci la infiintarea unei fundatii aveti nevoie de MINIM 100 salarii minime brute pe tara, pe cand la o asociatie este nevoie de cateva salarii minime brute

infiintati o asociatie, iar mai apoi, cand ajungeti sa aveti un capital de minim 100 salarii puteti sa ii schimbati forma juridica in fundatie ;)

taxele le gasiti pe site-ul registrului asociatiilor si fundatiilor ;)
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
ContSters161855, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong! artemisdm artemisdm Va rog sa ma ajutati, intr-o problema! Doresc sa infiintez un ONG cu maxim 15 persoane, in domeniul social care sa functioneze in mediul rural! Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Ce costuri presupune infiintarea unei fundatii?dar a unei asociatii? ContSters182547 ContSters182547 vreau s ainfiintez o asociatie sau o fundatie si am inteles ca pt fundatie ar fi cam 100 de salarii minime pe economie... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie dianadolghii dianadolghii Buna ziua! Doresc sa imi deschid o asociatie si as vrea sa imi spuneti care sunt exact pasii de realizare a acesteia. (vezi toată discuția)