Sunt un locatar dintr-un bloc fara repartitoare doar un contor de energie termica montat la una din ceke trei scari ale blocului .
Anul trecut am avut debransat trei sferturi din apartament .Anul acesta am luat legatura cu RADET Constanta care a constatat ca am repus in functiune dar jumatate din numarul de elementi .
Administratora face calculul incalzirii la Suprafata Utila , ce se intimpla cu mine care am o suprafata de radiere mai nica adica aproape jumatate fata de vecini .
RADET a facut constatarea mi-a facut proces verbal cu suprafata termica dar d-na administrator zice ca nu poate sa-mi faca numai mie calcul oe suprafata termica ?
Cum se calculeaza in aceasta situatie .
Si o alta situatie tot anul trecut neavind apometre plateam la pausal , noi suntem 2 persoane nu am fost niciodata atenta cum pune vechiul administrator la plata si la preluarea administrarii noua d-na adm. a constatat ca eram la pausal dar desi eram trecute 2 pers pe lista noi plateam 1 pers si acum ma incaseaza pe perioada de 1 an cu 1 pers pausal din urma este corect ???
Ordinului nr.343/2010 al presedintelui ANRSC
Art. 45. - Orice prevedere contrară prezentei norme tehnice se abrogă
Sa inteleg ca doar in baza Ordinului 343/2010, legislatia anterioara acestui ordin se abroga.