avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul energie termica - incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul energie termica - incalzire

Sunt un locatar dintr-un bloc fara repartitoare doar un contor de energie termica montat la una din ceke trei scari ale blocului .
Anul trecut am avut debransat trei sferturi din apartament .Anul acesta am luat legatura cu RADET Constanta care a constatat ca am repus in functiune dar jumatate din numarul de elementi .
Administratora face calculul incalzirii la Suprafata Utila , ce se intimpla cu mine care am o suprafata de radiere mai nica adica aproape jumatate fata de vecini .
RADET a facut constatarea mi-a facut proces verbal cu suprafata termica dar d-na administrator zice ca nu poate sa-mi faca numai mie calcul oe suprafata termica ?
Cum se calculeaza in aceasta situatie .
Si o alta situatie tot anul trecut neavind apometre plateam la pausal , noi suntem 2 persoane nu am fost niciodata atenta cum pune vechiul administrator la plata si la preluarea administrarii noua d-na adm. a constatat ca eram la pausal dar desi eram trecute 2 pers pe lista noi plateam 1 pers si acum ma incaseaza pe perioada de 1 an cu 1 pers pausal din urma este corect ???
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 20:26, 12 Aprilie 2011
In baza Ordinului nr.343/2010 al presedintelui ANRSC.

Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
elga50, moderator
Multumesc !
Ordinului nr.343/2010 al presedintelui ANRSC
Art. 45. - Orice prevedere contrară prezentei norme tehnice se abrogă
Sa inteleg ca doar in baza Ordinului 343/2010, legislatia anterioara acestui ordin se abroga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari- modul de repartizare a consumurilor de energie termica roxana moldovan roxana moldovan Din toate normele si ordinele existente nu apare o fumulra de calcul al cheltuielilor aferente consumurilor de energie termica aferente apartamentelor detinute ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumului de energie termica -legislatie in vigoare danadom38 danadom38 Buna Seara, Va rog sa imi spuneti care este legislatia in vigoare care se aplica la repartizarea consumului de energie termica in asociatiile de ... (vezi toată discuția)
Repartizarea ilegala a costurilor cu incalzirea dorian_live98 dorian_live98 Buna ziua, As avea urmatoarea speta: Blocul in care locuiesc nu are contor de caldura la subsol(s-a furat) Administratorul primeste factura cu consum pausal ... (vezi toată discuția)