avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul meu vrea sa ma dea afara! ii e mai usor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul meu vrea sa ma dea afara! ii e mai usor asa?va rog un sfat daca se poate

am si eu o problema cu angajatorul, si nu mai stiu ce sa mai fac
in aprilie 2009, am revenit din concediu de maternitate(2 ani)la vechiul loc de munca angajata din iunie 2007(cmi perioada nedeterminata) si de atunci au inceput problemele
vineri mi s-a propus transferul catre un alt departament si [b]avansata in post !...(de unde mi s-a spus atatea luni ca nu-mi fac targetul - si nu sunt singura care nu-l fac - m-au testat de cateva ori- numai pe mine- si bineinteles nu am trecut testul ) insa pentru lucrul asta, mi-au spus ei, ca in organizatia noastra trebuie sa imi dau demisia de pe postul pe care sunt, demisie cu acordul partilor si sa ma re-angajeze cu perioada de proba de 30 de zile ...nu mai exista alta alternativa, stiu eu, act aditional la contractul de munca, care sunt dezavantajele?
ce pot face? ma pot da afara pe necorespundere profesionala in conditiile in care eu in timpul acesta nu am facut nicio pregatire profesionala? - majoritatea colegilor au facut , cursuri, au fost la seminarii, etc si mie mi se cer aceleasi lucruri ca si lor

Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
miha67, utilizator
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 09:10, 1 Februarie 2011
1. avansare nu insemna demisie + reangajare
2. cea mai simpla cale de a scapa de un salariat este ...sa-l promovezi cu o noua perioada de proba
Dragoste cu forta inseamna viol!

Demisia? Dupa ce va gasiti un alt loc de munca, desi este cam greu in ziua de azi, dar nu imposibil.

Veti spune, ca si altii: - E mult mai bine. Bine ca am scapat de boul acela de angajator!
Darie Tudor a scris:

Dragoste cu forta inseamna viol!

Demisia? Dupa ce va gasiti un alt loc de munca, desi este cam greu in ziua de azi, dar nu imposibil.

Veti spune, ca si altii: - E mult mai bine. Bine ca am scapat de boul acela de angajator!

Stiti care e paradoxul, nu mi-am dat demisia pana acum(stiind care sunt intentiile lor) , nu o sa-mi dau demisia decat cand o sa gasesc altceva.
Nu plec cand vor ei, dar imi cer un raspuns de ce nu accept oferta lor?
Multumesc
miha67, utilizator
romascanu a scris:

1. avansare nu insemna demisie + reangajare
2. cea mai simpla cale de a scapa de un salariat este ...sa-l promovezi cu o noua perioada de proba

Multumesc
Asta stiu de mult, ca vor sa scape de mine dar NU plec, pana nu-mi gasesc altceva, chiar daca imi este foarte greu.Ei au scapat un amanunt, sau eu am uitat sa scriu in CV, ca sunt rezistenta la stres.
Ce le pot raspunde, ca nu "inteleg"de ce refuz o asa oferta.
Multumesc
Eu nu inteleg unde este "oferta" la ati da demisia,desi uneori o poti considera oferta dar numai in cazul asta nu.
Singurul "avantaj" pe care l-ati putea avea la o adica, este sa nu puteti beneficia nici de somaj.
Exista alte modalitati de a modifica cim-ul nu prin demisie.

Eu as propune ca fiecare angajator sa-si faca cate un Cod al muncii al sau si s-ar rezolva si problema cu sclavia.
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fortata lungu_iulia lungu_iulia Buna seara Lucrez intr-o mare institutie bancara si astazi am fost chemata de catre sefi si m-au rugat sa imi dau demisia pe motivul crizei. In plus au spus ... (vezi toată discuția)
Urgenttt-necorespundere profesionala / demisie eujad eujad daca o salariata tb sa \'plece\' din societate si i s-a dat test in care evident reiese ca nu corespunde profesional,iar ea isi depune demisia, se da curs ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca atanasoaie atanasoaie O persoana angajata ca sofer (cu contract de munca pe perioada nedeterminata) la o firma ajunge la neantelegeri cu conducerea . I s-a propus trecere pe o alta ... (vezi toată discuția)