avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere in timpul concediul de crestere copil se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere in timpul concediul de crestere copil se incheie cu salariu compensator ???

Sunt in concediul de crestere copil si am fost concediata cu 65 ( 1 ) din codul muncii. pot sa beneficiez de salariu compensator si ce demersuri trebuie sa fac sa il obtin ?????
Cel mai recent răspuns: ileana_san , utilizator 12:58, 3 Februarie 2011
26 ianuarie 2011 si isi incepe efectele cu data de 01.02.2011
Salariul compensator se acorda in temeiul CCMN care a iesit din vogoare la 31.12.2010. Prin urmare, daca nu aveti un contract colectiv de munca valabil , pe unitate sau ramura care sa prevada salariul compenstor nu mai beneficiati.Daca firma are bani si nu est ereala reorganizarea contestati decizia in termen de 30 de zile la Tribunal
in ccm unic pe anii 2011 - 2014 la art. 78 1 se spune ca pot sa primesc salariu compensator ...... eu doream sa stiu daca pot sa il primesc daca beneficiez de idemnizatie de crestere copil .... si pana la a da in judecata ce posibilitati am de a forta mana angajatorului sa imi dea ..... si as dori sa stiu cum se justifica cu salariu pe care mi-l da mie ......
CCMUNN pe anii 2011-2014 nu a fost inregistrat la Ministerul Muncii si, ca urmare, nu a fost publicat nici in M.O.
Multumesc .... am inteles ..... adr daca era publicat aveam dreptul eu fiind in concediul de crestere copil si avand indemnizatie ..... cum se justifica asta in situatia economica a firmei????

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu nedelcuc nedelcuc Buna ziua. Am nevoie de o parere in domeniul resurselor umane. Am fost data afara cu art 65, lit.1 din motive de restructurare a postului. Conf art.Art. 67, ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in urma concedierii? elyelena elyelena buna ziua.de aproape doi ani lucrez la o firma care se ocupa cu vanzare de articole fittnes.mi s a incheiat contract individual de munca in martie 2010.in ... (vezi toată discuția)
Reangajare persoana dupa concediu crestere copil noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in cazul urmator. O persoana este in conc crestere copil pana la varsta de 2 ani. La sfarsitul perioadei de 2 ani, ... (vezi toată discuția)