Sunt in concediul de crestere copil si am fost concediata cu 65 ( 1 ) din codul muncii. pot sa beneficiez de salariu compensator si ce demersuri trebuie sa fac sa il obtin ?????
Salariul compensator se acorda in temeiul CCMN care a iesit din vogoare la 31.12.2010. Prin urmare, daca nu aveti un contract colectiv de munca valabil , pe unitate sau ramura care sa prevada salariul compenstor nu mai beneficiati.Daca firma are bani si nu est ereala reorganizarea contestati decizia in termen de 30 de zile la Tribunal
in ccm unic pe anii 2011 - 2014 la art. 78 1 se spune ca pot sa primesc salariu compensator ...... eu doream sa stiu daca pot sa il primesc daca beneficiez de idemnizatie de crestere copil .... si pana la a da in judecata ce posibilitati am de a forta mana angajatorului sa imi dea ..... si as dori sa stiu cum se justifica cu salariu pe care mi-l da mie ......
Multumesc .... am inteles ..... adr daca era publicat aveam dreptul eu fiind in concediul de crestere copil si avand indemnizatie ..... cum se justifica asta in situatia economica a firmei????