avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... politist in divort
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

politist in divort

divortul afecteaza in vreun fel functia unui politist?trebuie acesta sa-si declare procesul de divort abia pus pe rol?statutul politistului prevede ceva in acest sens?va multumesc
Eventual, dacă polițistul e femeie (sau nu neapăratB-)), și solicită, odată cu cererea de desfacere a căsătoriei, și reluarea numei avut anterior încheierii căsătoriei, ca orice cetățean, și aceasta va trebui să își schimbe actele.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
ContSters182415, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort bejandaniela bejandaniela buna ziua ! as avea si eu o intrebare ,va rog din suflet daca puteti sa-mi raspundeti ,as vrea sa divortez de fostul meu sot dar nu stiu cum se procedeaza daca ... (vezi toată discuția)
Anularea schimbarii de nume dupa casatorie, straini Ce efect are schimbarea de nume printr-un act civil romanesc pentru un cetatean strain si ce instanta (romaneasca sau staina) este competenta pentru ... (vezi toată discuția)
Caz de divort cu minori alina84dumi alina84dumi as vrea sa stiu in ce situatie ma aflu?sunt in romania de 8 luni...sotul a ramas in londra...din octombrie a inceput o relatie extraconjugala cu o femeie ... (vezi toată discuția)