Oricum, o tranzactie de 600 de lei... ce tranzactie e aia?:O
La o tranzactie muncesti si o zi intreaga, ca sa nu mai spun desprre actiune, prezenta in instanta, instructajul sotilor etc.
Daca vreti rapid, ieftin si sigur, va spun eu un lucru acre ar trebui sa fie arhicunoscut: nu se poate.
Asta e, si eu as vrea asta referitor la renovarea acsei, dar... nu se poate. Macar bine ca stiu de la inceput si nu ma aventurez sa cred ca tot ce zboara se mananca! A! Si faiantarul, pentru doua sau doua zile jumatate de munca, imi ia mai mult de 600 de lei. ;) Poate e sa-mi schimb meseria, ca-mi spunea ca nu prea negociaza, cine nu-i da, nu-i da si gata! :))
Mai si lucreaza cu toti banii in avans.
Notarul o sa va ia procent din valoarea bunurilor, iar avocatul acre va si divorteaza credeti dv. ca nu merita nici 20% din cat ar llua notarul? Bafta multa atunci.
Cel mai mult "imi place" atunci cand, dupa o tranzactie proasta, apare unul dintre soti (dandu-si seama cat e de prost actul facut) si mai cere ceva celuilalt sot. :D Sa vezi atunci bani cheltuiti... :slap:
Cora, in Brasov se mai da termen de impacare? Ca pe-aici, nu. Chiar mi-ar placea sa mai aud un jude cum le spune sotilor ca sa se mai gandeasca timp de doua luni... desi mi se pare desueta prevederea.
Apropo de faptul ca un divort costa: cica Paul McCartney a scoa la vanzare pe net albunurile sale cu formatia Beatles. E in divort. :((