avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere dupa venirea din crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere dupa venirea din crestere copil

Se poate concedia dupa o luna de zile de cand o persoana se intoarce din crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 1 Februarie 2011
nu pentru necorespundere profesionala . Da , prin reorganizare, daca firma nu maai poate sustine financiar posturile
av.antoanelageaman a scris:

nu pentru necorespundere profesionala . Da , prin reorganizare, daca firma nu maai poate sustine financiar posturile

Daca consideram ca CCMN este inca in vigoare este valabila interdictia pentru necorespundere profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca aqua80 aqua80 Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea dupa concediu de maternitate ( 2 ani) bab.laura bab.laura Buna Ziua, am cateva intrebari referitoare la modalitatea/procedura legata de reincadrarea persoanei care termina concediu de maternitate de doi ani: -in ... (vezi toată discuția)
Probleme la revenirea la serviciu din concediu crestere copil andreiuta andreiuta Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)