avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate postasul a lasat pe gard o recomandata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

postasul a lasat pe gard o recomandata

am primit comunicare sau rezolutie nu stiu exact cum sa o numesc de la parchet unde imi sunt date detalii despre accidentul avut in urma cu cateva luni.....si faza nasoala si care este sub orice critica este ca este recomandata si postasul mi-a pus-o agatata pe gard desi ea trebuia data personal si asta se intampla cu orice alte evenimente la primirea scrisorilor etc...un sfat daca imi puteti da....mi se pare deplasat o astfel de jignire
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 00:24, 2 Februarie 2011
Faceti o sesizare la Dirigintele Postei.Sesizarea faceti-o in dublu exemplar.Cand mergeti si o depuneti cereti si pe exemplarul dv stampila si nr de intrare.
si ce se intampla daca fac aceasta sesizare?
Se vor lua masuri si data viitoare vi se va inmana, personal, recomandata, insa puteti purta o discutie si cu factorul postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare corespondenta ioni69 ioni69 As dori ceva sfaturi juridice legat de urmatoarea intamplare. Am cumparat ceva si mi-a fost trimisa o recomandata inainte de Craciun din Olanda. In data de 6 ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare insurgentu445 insurgentu445 Am avut un proces in 2007de care eu nu am stiut si pe care l-am piedut datorita faptului ca la mine nu a ajuns nici o citatie si nici hotararea.Acest lucru ... (vezi toată discuția)
Postasul refuza sa aduca corespondenta Mariana39 Mariana39 Buna seara! Am o nedumerire. Am comandat in trecut diverse lucruri de pe site-uri din China (ex. Aliexpress) fara nicio problema, au ajuns la posta, am mers ... (vezi toată discuția)