avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... H.C.M. 308/1953
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

H.C.M. 308/1953

Buna seara,
Tatal meu a "cedat"conform actului mai sus mentionat o suprafata de 15 ha teren arabil. Partea mai putin placuta este ca nu am aflat de el decat dupa ce a expirat termenul legilor speciale de retrocedare.
Am inteles ca trebuie sa fac actiune pe drept civil. Poate cineva sa ma lamureasca daca este posibila aceasta actiune, si daca voi supusa la plata taxei de timbru.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 23:44, 26 Iunie 2012
Pentru ionescu maria: aveati posibilitatea sa dati statul in judecata in virtutea legii 221/2009, care a expirat in 11 iunie. Oricum, s-ar putea sa se revina asupra acestei legi avand in vedere decizia CC nr. 1358/2010. Daca nu, incercati pe dreptul comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 444/1953 si h.c.m 444/1953 elena88M elena88M Buna seara, Va rog frumos, as dori un raspuns urgent la urmatoarea intrebare. Bunica mea detine un imobil de la tatal ei, iar tatal ei l-a primit prin ... (vezi toată discuția)
Stabilire calitate de mostenitor de catre comisii comunale, comisii judetene si judecatorii in raza carora este situat terenul abogado49 abogado49 In per. comunista (aproape o jumatate de secol), nu s-au intocmit acte succesorale asupra unor bunuri scoase din circuitul civil (terenuri, cladiri). Ar fi ... (vezi toată discuția)
Hotararea 3522/1953 PetrescuAnca PetrescuAnca [b] TATAL MEU A FOST IMPROPRIETARIT IN BAZA DECRETULUI NR 444/1953 SI A HOTARARII CONSILIULUI DE MINISTRI NR 3522/1953 IN MOD GRATUIT SI LIBER DE ORICE ... (vezi toată discuția)