Buna ziua, as dori sa imi dati anumite detali despre o mostenire dupa parinti si anume.
Suntem 3 surori, in 2009 a decedat tatal nostru iar in urma cu cateva luni mama,acum am dori sa facem sccesiunea, am inteles ca dupa tata pot face o succesiune la norariat iar dupa mama o prin instanta ca ar costa mai putin.
Presupunem ca am facut actele de mostenire,ca suntem 3 proprietari pe un teren de 800mp cu casa.
Eu nu vreau sa vand partea care imi revine nici acum si niciodata, dar unul din cumnati imi spune ca o sa mearga sa ma dea in judecata sa ma oblige sa vad sau sa imi ia intr-un fel sau altul partea mea de mostenire, mostenire care imi revine de drept ca sunt fiica legitima, Inteleg ca prin mostenire o sa imi revina unsfert din terenul aferent o camera din casa si obligatoriu drum la strada.
INTREBARE- Poate sa faca in vreun fel asa incat sa imi pierd partea de mostenire sau sa fiu obligata sa vad??
Va rog din suflet sa ma lamuriti ca nu stiu c sa mai cred, v-as ruga sa mai imi spuneti daca pot face succesiunea fara mine. VA MULTUMESC ANTICIPAT!