avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize-autorizari,S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize-autorizari,S.R.L.

Buna seara,
Am o cunostinta,care si-a infiintat un S.R.L.,cod. CAEN 2223,avind ca activitate de baza,(confectionare timplarie P.V.C.).
Rugaminte:
-ce avize si autorizari ii sunt necesare,pentru a putea incepe activitatea?.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 22:13, 2 Februarie 2011
Multumesc mult domnilor care au avut amabilitatea sa-mi raspunda.

Firma despre care pun intrebari nu-mi apartine( este a unei cunostinte).Sfatul meu de inceput a fost sa contacteze o firma de avocatura,tocmai pentru a nu "alerga" ea prea mult.Asa a si facut,numai ca acum,ea fiind o persoana care vrea sa faca totul sa fie legal,aude de diferite avize care-i sunt necesare,de aceea si eu apelez la dvs.
1.Constructia unde va desfasura activitate S.R.L.-ul respectiv,este una existenta,dar veche.
2.A facut contract cu ( idebul..*nu stiu denumirea corecta)=electricitate,pe firma respectiva.
3.La primarie,nu prea primeste informatiile necesare.
Cam atit stiu deocamdata,dar voi reveni.
Multumesc pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pompieri downlower2001 downlower2001 Buna ziua!Doresc sa aflu care este diferenta dintre aviz pompieri si autorizatie pompieri.Stie cineva daca pentru o cladire cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)
Aviz pompieri alinuya alinuya Buna ziua, pentru o societate comerciala care a inchiriat un spatiu / cu aviz pentru toata cladirea de la pompieri, este necesar un alt aviz psi, avand in ... (vezi toată discuția)