avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei firme

vreau sa stiu cat ma costa (aproximativ ) infiintarea unui srl + deschidere punct de lucru?
care sunt pasi?
vreau sa deschid un supermarket.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:41, 1 Februarie 2011
Cautati pe forum, s-au scris sute de pagini pe aceasta tema.
Inainte de a pune o intrebare, studiati forumul.
www.onrc.ro gasiti toate informatiile. Costurile sunt de la 700 lei in sus.
trimite un e-mail pe ;janvasiliu@gmail.com si primesti ceva sfaturi utile si ieftine. multumesc.
Va costa in jur de 900 ron infiintarea societatii plus capitalul social ( minimum 200 ron) Detalii infiintare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)
Transfer firma pe alt proprietar Cezar-Adrian Cezar-Adrian Buna ziua, as avea cateva intrebari: 1. Daca o societatea are oprita activitatea se poate efectua transferul de pe proprietar pe mine (persoana fizica) 2. ... (vezi toată discuția)