avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daune morale.Accident de munca mortal.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daune morale.Accident de munca mortal.

Buna seara!In urma cu un an si jumatate fratele meu a avut accident de munca mortal la autostrada Transilvania.Acum eu vreau sa va intreb daca pot sa mai fac ceva in legatura cu despagubirile ce ni se cuvin, pentru ca noi tot am asteptat, am crezut ca legal sant obligati sa ne despagubeasca firma,dar nimic,mai ales ca la mijloc se afla si un copil minor. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lavorica , utilizator 16:47, 4 Februarie 2011
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Sfatul meu ar fi sa deschideti si un proces civil care sa se suspende deoarece exista o regula potrivit careia...penalul tine in loc civilul...
Incercati sa va cautati in localitatea dvs. un avocat care sa va ajute si sa analizeze aceste aspecte.

Este posibil,dar in aceasta situatie partea trebuie sa timbreze la valoarea pretentiilor emise si eventual sa plateasca doua onorarii pentru avocat,ceea ce nu este tocmai convenabil din punct de vedere financiar.
Din punctul meu de vedere este o modalitate de a mai castiga un onorariu
Acum chiar nu stiu ce sa mai fac.Domnul de la firma de asigurari din Bucuresti m-a sfatuit sa fac o cerere pentru pretentii direct la firma unde a lucrat fratele meu iar daca firma nu actioneaza in nici un fel apoi sa merg in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala / daune morale - accident rutier grav tanith tanith Buna seara, [b]As dori ca cineva sa-mi poata raspunde la cateva intrebari, va rog foarte mult.[/b] Sora mea, cpnducand autoturismul propriu, a fost ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unui accident de munca mortal in franta niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. Problema este ca el era in divort, procesul ... (vezi toată discuția)
Frate decedat -- eu ce pot face? cristeaaugustin35 cristeaaugustin35 Buna ziua tuturor. Cineva a accidentat mortal pe fratele meu in sept anul trecut. Sa intervenit prin societatea de asigurari sa intervina repede cu niste ... (vezi toată discuția)