avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... pretul corect ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pretul corect ?

Buna,
am cumparat un televizor acum aproape 2 ani si care s-a stricat.Fiind in garantie si nemaiputand fi reparat,sevice-ul mi-a dat proces-verbal de negatie ca sa-mi dea magazinul banii inapoi .Am fost la magazin si cei de acolo au fost de acord cu restituirea sumei dar fara o actualizare,doar cat am dat pe el,bani cu care nu mai pot sa achizitionez acum un alt televizor in conditiile in care a crescut si TVA-ul si inflatia; intrebarea mea este daca procedeaza corect si ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: anaconda1 , utilizator 09:55, 8 Februarie 2011
ooo
dar va rog nu va inghesuiti chiar toti cu raspunsul...cam atat cu promptitudinea pe aici,ce sa zic parea o chestie serioasa site-ul asta.
mai bine incerc in alta parte.
anaconda1 a scris:
parea o chestie serioasa site-ul asta.

O "chestie serioasa" nu inseamna ca cineva e obligat sa raspunda miilor de subiecte zilnice. Cititi regulamentul de postare, deja l-ati incalcat.
Avand in vedere ca Legea 449/2003 foloseste termenul de rezolutiune a contractului, care are drept efect punerea partilor in situatia anterioara incheierii contractului - deci se vor restitui prestatiile efectuate (dumneavoastra bunul, vanzatorul pretul), iar in OG 21/1992 nu mai exista prevederea privind contravaloarea actualizata, vi se va rambursa pretul platit la momentul achizitiei.
Aveti posibilitatea de a solicita eventuale despagubiri in instanta.
Andreea Lisievici a scris:

anaconda1 a scris:
parea o chestie serioasa site-ul asta.

O "chestie serioasa" nu inseamna ca cineva e obligat sa raspunda miilor de subiecte zilnice. Cititi regulamentul de postare, deja l-ati incalcat.

este adevarat si-mi cer scuze pt. remarca dar nici nu-mi place cand sunt luat peste picior....ms.
iata un raspuns concret si la obiect.....multumesc EasyMouse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare bani produs defect adrianak72 adrianak72 Am cumparat cadou de Craciun un elicopter in valoare de 120 de ron de la unul dintre magazinele de jucarii mari. Produsul s-a defectat la cateva minute de ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs lauricafl lauricafl Buna ziua. Am urmatorul caz. La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)