avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperarea sumelor platite de girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperarea sumelor platite de girant

Pentru salariul incasat de girant s-a infiintat poprire cf titlului de executare silita facuta de un executor judecatoresc cf art. 454 din Codul de procedura civila. Cum se poate apara si cum poate recupera girantul sumele platite? Poate sa-l actioneze in instanta pe imprumutat? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:31, 2 Februarie 2011
da, are drept de regres impotriva imprumutatului in limita sumelor retinute din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire giranti roxanagebaila roxanagebaila buna ziua, avem urmatoarea speta: o angajata a facut un car si nu l-a mai platit. astfel am primit de la un Bej infiintare poprire pe salariu pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Calificare eronata a actiunii ? Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am inaintat o actiune de desfiintare a popririi pe pensie insa judecatoria mi-a inregistrat-o ca si contestatie la executaresi mi-a cerut sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)