avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COMASAREA SPITALELOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COMASAREA SPITALELOR

Am vazut articolul de pe site apoi lista de pe site-ul Ministerului Sanatatii si, din pacate, unitatea noastra este pe lista comasarilor. Am o nelamurire in acest sens:
se va inchide spitalul si se va muta DOAR personalul medical la noua unitate?
("în urma comasărilor şi a reprofilărilor de spitale nu va exista personal
medical disponibilizat")

sau

vom ramane in locatia actuala sub conducerea lor?
("182 unităţi sunt propuse să rămână fără personalitate juridică şi să se reorganizeze în secţii exterioare" ; " În cazul comasărilor, unităţile sanitare devin secţii exterioare ale unităţilor nou înfiinţate")
Cel mai recent răspuns: ContSters161126 , utilizator 11:15, 3 Februarie 2011
Chiar n-are nimeni nici o idee...?
Conform legii(nu-mi este la indemana acum) doar aparatul administrativ se desfiinteaza. Personalul medical este transferat integral...DAR....daca se considera oportun(din pct. lor de vedere) pot face ,,reorganizari'' si vor reduce si din personalul medical...sper sa nu fie si cazul dvs!
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters161126, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea sotrm eforie sud - ce putem face? silviu_n silviu_n Prin HG nr. 426/2013 se desfiinteaza Spitalul de Ortopedie, Traumatologie si Recuperare Medicala Eforie Sud, prin reorganizarea sa ca sectie exterioara a ... (vezi toată discuția)
Acordare majorare salariala - situatie de urgenta covid-19 adrivanic adrivanic Buna ziua, Fiind angajat intr-o unitate sanitara publica, respectiv un spital judetean de urgenta, ca ITst, mi s-a refuzat cererea de zile libere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Aparatura privata in spital de stat RM2015 RM2015 Buna ziua, Ma puteti sfatui in urmatoarea problema? Lucrez intr-un spital de stat, care nu este dotat cu intreaga aparatura de care am nevoie si nici nu isi ... (vezi toată discuția)