avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua!
Prietena mea este angajata cu jumatate de norma la o societate. Mai are un contract de agent pe persoana fizica la o alta societate.
Este insarcinata in doua luni, poate primi indemnizatie de crestere a copilului in aceste conditii? Se cumuleaza veniturile din cele doua parti ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:29, 2 Februarie 2011
Raspunsul este afirmativ la ambele intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am dubla calitate - de angajat intr-o firma si partener intr-o alta - pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului lexxy lexxy Buna ziua! Sunt in situatia in care sunt insarcinata in luna a 7a, sunt angajata la o societate comerciala, dar sunt si partener intr-o mica afacere cu o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Claudiaser Claudiaser Buna ziua, Am si eu cateva intrebari pe care nu reusesc sa le lamuresc. Din martie am infiintat un Pfa cu norma de venit cod caen 8211. Sunt angajata si la o ... (vezi toată discuția)
Gravida- desfacerea celui de-al doilea contract de munca alta alta Sunt angajata unei institutii de stat, lucrez ca delegata la o fundatie. Ca atare, am un contract pe perioada nedeterminata la institutia de stat ( de la care ... (vezi toată discuția)