avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM in Revisal

Buna ziua,

Cum modific/introduc suspendarea CIM pentru efectuarea concediului de crestere a copilului in Revisal?

La modificare contract nu ne da nici o optiune,doar "incetare",'reactivare"..etc..dar nu si suspendarea:(

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 2 Februarie 2011
suspendarile cim nu se opereaza in revisal,nu exista temei legal in program pt acestea
mersi mult de tot!:)
Nu il operezi in revisal dar faci toate documentele de supendare si le pui in dosarul de personal.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
nicolae_dana a scris:

operati cu incetare si unde scrieti nr. deciziei si data scrieti pentru ce este incetat contractul art din CM.La reactivare o sa procedati la fel

Chiar asa ? incetarea c.i.m. = suspendarea c.i.m. in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca ochio ochio Buna ziua am un salariat care pe data de 02.12.2010 i s-a suspendat contractul pt incapacitate temporara de munca, decizia am trecut-o in carnetul de munca. ... (vezi toată discuția)
Revisal angajator nou cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa stiu daca in momentul angajarii unei persoane, se trec in revisal si datele de la fostul angajator: cim, acte aditionale cu modificari ... (vezi toată discuția)
Suspendare eronata in revisal NistorCatalina NistorCatalina #-o Buna dimineata, Va cer ajutorul intr-o problema, lucrez pe personal de aproximativ doua luni, si am inregistrat o suspendare eronata a unui contract ... (vezi toată discuția)