Buna ziua.Nu reusesc sa aflu ce taxe s-ar aplica unui contract de prestari servicii intre o societate si persoane fizice.In speta , este vorba despre persoane care cauta pe teritoriul Germaniei, Italiei persoane sau societati interesate sa cumpere tamplarie pvc.Am incheia contractul cu beneficiarul iar celui cu care colaboram pe contractul de prestari servicii, i-am plati un procent.Cum se taxeaza aceste sume?ce trebuie platit in Romania?colaboratorii sunt : un cetatean roman, domiciliul in Ro; un cetatean roman, domiciliul in Italia si este si angajat cu contract in Italia.
Va multumesc in avans, pt eventualele lamuriri.:)
Se poate incheie un contract de mandat cu agentul respectiv. Contractul trebuie sa mentioneze modalitatea de plata a impozitul pe venit ( 16%) - oprit la sursa ( adica de firma dvs. ) sau se va plati de catre mandat. Acelasi contract trebuie sa mentioneze pentru ce este mandata respectiva persoana.( pentru ce si cat timp este autorizata sa va reprezinte interesele). In anexa contractului trebuie trecute procentele comisioanelor pe care i le acordati. Acest contract se inregistreaza la Adm. Financiara si o data pe an se depune declaratie pe venit. ( de catre mandat)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Informatie.
CODREANU VASILE
Buna ziua,
sant cetatean roman cu domiciliul an Italia.Aici am o firma de prestari servici.As dori,daca santeti amabili cateva informatii cu privire la ... (vezi toată discuția)