avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trimitere unei cerere catre primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trimitere unei cerere catre primarie

am nevoie urgenta de un exemplu de cerere.habar nu am de unde pot sa fac rost de unul
Cel mai recent răspuns: Danyel98765 , utilizator 15:06, 2 Februarie 2011
pentru ce anume iti trebuie in ce domeniu sau ce vrei sa ceri ?
pentru respectarea unei hotarari judecatoresti de punere in posesie a suprafetei de 2,52ha.Daca primaria nu respecta hotararea judecatoreasca cui trebuie sa ma adresez?
Danyel98765 a scris:

pentru respectarea unei hotarari judecatoresti de punere in posesie a suprafetei de 2,52ha.Daca primaria nu respecta hotararea judecatoreasca cui trebuie sa ma adresez?
e urgent va rog!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire teren ? oanaportar oanaportar Tatal meu si matusa, mostenitori ai bunicului s-au judecat ANI DE ZILE ( 1991-2007) cu Comisiile de Fond Funciar pt. a li se reconstitui dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Nu imi da titlul de proprietate pentru teren PaolaD PaolaD Buna ziua. Expun si eu problema poate cineva ma indruma ce sa fac. Mama mea in varsta de 84 ani se judeca de multi ani cu primarul comunei pentru a o pune in ... (vezi toată discuția)
Probleme - restituire teren oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va prezint urmatoarea situatie: - tatalui meu i s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului parintilor lui ce a fost inainte ... (vezi toată discuția)