avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare adeverinta venituri pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare adeverinta venituri pentru CCC

buna ziua,
am fost in ccc pentru primul copil pana pe data de 07.06.2010 .pe data de 08.06.2010 m-am intors la vechiul loc de munca,insarcinata fiind.am intrat in concediul prenatal pe data de 05.10.2010,iar pe data de 14.11.2010 am nascut al doilea copil.intrebarea mea este cine imi completeaza adeverinta de venituri pentru lunile in care eram in ccc pentru primul copil.angajatorul imi va completa veniturile pentru lunile lucrate,dar nu stiu cine se va ocupa de restul.va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: gabrielaghm , utilizator 15:45, 2 Februarie 2011
Pentru perioada de CCC adeverinta este completata de Primaria unde ati depus dosarul pentru CCC1.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
in adeverinta standard luata de pe site
[ link extern ] ,
angajatorul va specifica perioada in care ati fost in concediu de crestere copil, insa pentru a avea un raspuns exact poti suna la : 021- 410.30.20.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
gabrielaghm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal/postnatal monykat monykat As dori sa stiu cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal in situatia urmatoare. Am un copil care face 2 ani pe 1 septembrie. De pe 1 august m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal bebe 2 imediat dupa iesirea din c.c.c. bebe 1 ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Pana in data de 07.04.2016 am fost in concediu de crestere a copilului pt. primul copil, am ramas insarcinata cu bebe 2 in timpul c.c.c. si ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)