avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce fel de expertiz sunt necesare si cam la ce valoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce fel de expertiz sunt necesare si cam la ce valoare se ridica

proces partaj cu imobil cumparat de la parintii unuia dintre soti. contractul de vanzare cumparare este cu clauza si s-a cerut anularea pt nerespectarea clauzei. exista si o camera contruita de cei doi in timpul casatoriei. deci. ce expertize trebuie sa cer. e suficient doar pt camera construita? pt ca doar asta intereseaza partajul in sine nu? sau tb si pt restul de casa? cam cat costa o evaluare? pot sa aleg evaluator pt a nu se mai trage de timp in instanta?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 19:01, 2 Februarie 2011
Trebuie sa ne lamuriti care este situatia actiunii in anularea contractului de vanzare cumparare. Partajul este o poveste, iar imobilul alta. Pentru a face partaj si pe imobil trebuie sa se clarifice situatia contractului de vanzare cumparare.Cred ca aveti nevoie de avocat chiar daca doriti sa limitati costurile si va inteleg.
E posibil sa se ceara anularea tocmai pentrru ca divortati.
succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate ionica@giorgio ionica@giorgio Suntem trei fratii.Mama divortata,partajul l-a facut ramanand cu un apartament proprietar fiind statul.Dupa un timp de 10 ani il cumpara in rate iar ... (vezi toată discuția)
Detin o cladire dar nu si terenul, ce se poate intampla? alexyuv alexyuv am si eu urmatoarea problema: am o cladire achizitionata cu un contract de vanzare-cumparare dar nu si terenul aferent cladiri, pt teren platesc chirie. ce se ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta? danadan77 danadan77 buna. am o intrebare f urgenta, si va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta. as dori sa sti in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui ... (vezi toată discuția)