avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv

Buna ziua! CCM al firmei unde lucrez a expirat in noiembrie 2010. Se mai poate incheia CCM acum in februarie? Avand in vedere ca nu s-a adoptat CCMUN 2011-2014, pot sa am in vedere cel valabil anul trecut?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: fluturas79 , utilizator 16:52, 2 Februarie 2011
Incheierea ccm la nivel de unitate nu este conditionata de existenta CCMN. Puteti incheia la nivel de unitate un nou ccm .
Se poate lua ca model vechiul CCMN.
Va multumesc!=D>
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost denuntat sau nu ccmun? fluturas79 fluturas79 Bună ziua! Mi s-a respins de către ITM cererea de înregistrare a contractului colectiv la nivel de unitate, pe motiv că nu am trecut nici în adresa de ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate - bonus la nastere butterfly_1976 butterfly_1976 Buna ziua! Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)
Ccm 2011 - ContSters60781 ContSters60781 Imi poate spune cineva daca exista si in ce stadiu este CCMNN, pentru 2011- 2014? Am vazut o varianta pe internet in acest sens insa nu sunt sigura ce ... (vezi toată discuția)