buna seara
intr-un litigiu de munca, in care eu, ca reclamant, am cerut anularea deciziei de incetare a raporturilor de munca, prin demisie, deoarece am lucrat o perioada la angajator dupa expirarea perioadei de proba,fara ca acesta sa se opuna,existand o cerere de retractare a demisiei in perioada de preaviz, la care nu am primit raspuns- parata, angajatoare formuleaza cerere reconventionala pentru plata unei despagubiri rezultata dintr-un aditional la contractul de munca prin care se prevedeau despagubiri daca voi pleca mai devreme de 3ani, stagiu formare profesionala...care nu s-a efectuat de catre alta societate specializata, (nu s-a efectuat de loc, dar mai pot ei gasi ceva), nu s-a dobandit o calificare,...
revenind...se poate de principiu o reconventionala in litigii de munca?
da, cererea reconventionala este admisibila. se va judeca simultan cu contestatia dvs, daca judecatorul nu va dispune disjungere ptr motive intemeiate.
Potrivit art.119 C.proc.civ., dacă pârâtul are pretenţii în legătură cu cererea reclamantului, el poate să facă cerere reconvenţională . Prin urmare, cererea reconvenţională este actul de procedură prin care pârâtul invocă pretenţii proprii faţă de reclamant .
In speta, se poate formula cerere reconventionala .. insa instanta va decide daca va admite sau nu pretentiile angajatorului.