avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma semnatura electronica!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma semnatura electronica!

buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt conditiile pentru infiintarea unei firme autorizate sa ofere semnatura electronica!! va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: virgil.c , utilizator 19:31, 2 Februarie 2011
Sa te pui bine cu un membru marcant al coalitiei de guvernamant. Pana acum numai trei firme au reusit! Restul e birocaratie si munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

False in acte AdrianMG AdrianMG De curand, am facut o cerere la Congaz pentru bransarea la conducta de gaze. Prin umare m-am deplasat la toti poprietarii de apartamente si am obtinut ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tudoru tudoru Exista vreo metoda online de infiintare a unei firme, pentru persoanele care acum se afla in strainatate(Italia)? Cum as putea imputernici pe cineva fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Pfa facturare online SnowFlake SnowFlake Buna ziua, De curand mi-am infiintat PFA pe norma de venit pentru o colaborare cu o singura firma pentru care emit o singura factura o data pe luna. De la ... (vezi toată discuția)