De curand, am facut o cerere la Congaz pentru bransarea la conducta de gaze. Prin umare m-am deplasat la toti poprietarii de apartamente si am obtinut semnaturile fiecaruia, pe un tabel, insotite de datele personale, gen numar si serie buletin, nume si prenume, date cu caracter personal ce intra sub incidenta lgii 677/2001, date cerute de Congaz.
La unul dintre propiretari am vorbit la telefon si mi-a dat acordul verbal, spunandu-mi sa ma deplasez la apartament ca acolo, un reprezentant de-al lui va semna pentru el (am aceasta proba).
Problema este ca un individ mi-a facut reclamatie la Congaz, printr-o sesizare ca am falsificat semnaturile, ceea ce nu este adevarat, din punctul meu de vedere acesta fiind un denunt calomnios.
Am cerut in scris congaz sa sesizeze organele de ancheta fiind vorba de o infractiune de fals in acte, dar acestia (congaz) au spus prin reprezentantul lor ca atat timp cat compania nu este prejudiciata nu vor face sesizare la organele abilitate. Eu inteleg ca acestia coabiteaza cu infractorii, tainuind infractiunea de fals in acte.
Ma pot adresa procuraturii pentru denunt calomnios si cerere de pagube materiale si morale? Pana acum nu am cerut nici o paguba deoarece doream doar sa stea departe de familia mea, dar vad ca un astfel de individ este incoruptibil in ce priveste rautatea.
Mentionez ca individul cu sesizarea impotriva mea este un marcant membru intr-un partid de guvernamant si a fost anchetat si pedepsit pentru infractiunea de amenintare cu moartea si tentativa de lovire asupra unui membru al familiei mele, iar acum cauta orice modalitate sa se razbune, prin tot felul de reclamatii la adresa mea si a familiei mele, plus ca pune terte persoane sa ne vandalizeze masina, etc.
Va multumesc anticipat.
Da va puteti adresa parchetului pentru denunt calomnios cu atat mai mult cu cat acelasi individ a fost condamnat pentru infractiunea de amenintare si tentativa de lovire.Mult succes!
Da va puteti adresa parchetului pentru denunt calomnios cu atat mai mult cu cat acelasi individ a fost condamnat pentru infractiunea de amenintare si tentativa de lovire.Mult succes!
Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs prompt. O zi plina de bucurii va doresc.
Acuzatie calomnioasa
cris_deo
Buna ziua. Am fost chemat la politie de un politist de la proximitate pt ca mi s-a facut o reclamatie de catre o persoana care vrea neaparat si cu orice pret ... (vezi toată discuția)