avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare -cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare -cumparare

am semnat la 16 ani si 3 luni un act de vanzare-cumparare cu o societate comerciala in 1996(de fapt a fost o donatie deghizata) societatea apartinand tatalui meu.eu am fost asistat la semnatura de mama mea. mama intre timp a decedat.intre 2002-2008 eu am facut rost de bani si m am achitat de tatal meu(reprezentantul societatii comerciale).in 2006 societatea s a inchis fara datorii(inca o dovada ca s au dat banii) tatal meu a redirectionat suma detinuta de el catre fratele meu! intrebarea este daca dupa decesul tatalui fratele poate sa atace contractul de vanzare cumpare si daca este vre o problema ca nu s au platit banii in 1996 (data semnarii contractului) ci mai tarziu ( 2002-2008)? multumesc de intelegere!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
blue_lion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 20:57, 2 Februarie 2011
Daca in act se face mentiunea ca pretul a fost platit, nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare-posibil atacabil in instanta?! blue_lion blue_lion in anul 1996 am cumparat un imobil de la o societate comerciala ( actionar unic tatal meu) eu avand 16 ani (am fost asistat de mama la semnatura).intre timp in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare blue_lion blue_lion in 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil! ( eu fiind minor avand 16 ani am fost asistat de mama la semnatura) societatea comerciala era a ... (vezi toată discuția)
Act de propietate ,contract de vanzare -cumparare blue_lion blue_lion am cumparat de la o societate comerciala ( condusa de tatal meu unic asociat) un imobil in 1996 ,eu fiind minor asistat de mama mea! la aceea varsta normal ca ... (vezi toată discuția)