avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furtul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furtul

buna seara as dori si eu o informatie in data de 7.07.2007 am avut pronuntarea decisiva la un dosar unde erau implicati 2 persoane pentru furt una ia fost data 3 ani iar celuilalt 5 ani as vrea sa stiu cind se termina aceasta sentinta sau daca anul acesta sa mai aprobat ceva caci am auzit ca sentintele pina in 5 ani se prescriu nu stiu daca este adevarat astept raspuns multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:35, 3 Februarie 2011
Nu are ce sa se prescrie, pedeapsa va fi executata si cred ca va referiti la reabilitare, iar in acest sens reglementarile sunt aceleasi ca si pana acum.
Din nefericire pentru dvs,nu exista noi prevederi legale in sensul pe care l-ati dori.
Procesul dureaza pana la expirarea cailor legale de atac,pe care partile le vor promova sau daca acestea nu sunt exercitate,dupa 10 zile de la pronuntare/comunicare,sentinta va ramane definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare ,noul cod penal elizachichi elizachichi As dori daca se poate un sfat. Sotul meu a fost condamnat la un an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat in anul 1990 , a executat pedeapsa si a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepselor ioana_h ioana_h daca sunt 2 condamnari,una din 2001 si pedeapsa 1 an si 6 luni,si pt fapta cealalta din 2002,3 ani si 6 luni,prima pt tentativa de furt si cealalta pt furt ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite lidiuta20 lidiuta20 Am 2 amenzi din 2006(200RON si 300RON), doresc sa stiu daca se prescriu dupa atitia ani. Mai am o amenda de 1.500 RON din 2012. As dori sa stiu daca scap de ... (vezi toată discuția)