daca sunt 2 condamnari,una din 2001 si pedeapsa 1 an si 6 luni,si pt fapta cealalta din 2002,3 ani si 6 luni,prima pt tentativa de furt si cealalta pt furt calificat!!asi dori sa aflu cand se prescrie? va multumesc daca puteti sa imi dati un raspuns.... o zi buna......:">
Prima pedeapsa se prescrie prin anul 2007 iar cea de a douapedeapsa se prescrie prin anul 2011.
Calculul este cel aratat de distinsa d-na consilier.
Daca indicat datele ramanerii definitive ale hotararilor,putetam calcul mult mai exact
Trebuie sa ne spuneti cu exactitate datele cand au fost pronuntate hotararile definitive si irevocabile, astfel putem sa va spunem cu exactitate cand se prescriu !
Mai exact 5 ani, cum de altfel a mentionat mai sus Legally .
Multa bafta
@dani .ceclan , in materia dreptului penal hotararile devin executorii la data ramanerii lor definitive .
Userul tocmai ne-a furnizat datele necesare pentru a-i putea spune cu aproximatie cand intervine prescriptia, iar colegul r. gabi , dupa cum observati, deja i-a oferit userului aceste lamuriri.
Prescriptia
simonaagachi
am o sora care in octombrie2003 a fost condamnata pt inselaciune la 3 ani si 6 luni.,in prezent este in strainatate.In ce an se prescrie si nu mai are ... (vezi toată discuția)
2 condamnari
napsterul
buna ziua , am 2 condamnari de 2 ani si 2 luni din 2006 pentru furt amandou pedepsele aveam varsta de 16 ani .... si am plecat din tara ... in prezent am 23 ... (vezi toată discuția)