avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu opc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu opc

s-a primit o amenda de la opc cu privire la termenul de valabilitate al unui produs ce nu are inscriptionata data expirarii sau alte inscriptionarii din care sa reiese asta .Ma poate ajuta cineva cu legea ce reglementeaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ovichiri70 , utilizator 10:29, 6 Ianuarie 2009
ar trebui sa aveti mentionat temeiul legal in procesul verbal de aplicare a sanctiuni...in caz contrar este nul.
Ordonanţă nr. 21 din 21/08/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata din Monitorul Oficial, Partea I, nr. 208 din 28 martie 2007 si modificata prin Legea nr. 363/2007 publicată în MOF nr. 899 din 28/12/2007.
Multumesc!
opc? care consumatori?
in 2007 achizitionez o cada cu hidromasaj de la sc prima construct srl brasov - 3000lei. platita in 17.07.2007 ridicata in 11.08.2007. cand am luat-o era ambalata, m-am uitat sa vad geamurile si alte componente cat m-am priceput. acasa vad ca lipsesc 2 profile metalice de imbinare la colt a geamurilor. dupa luni de dus cu presul ca se rezolva fac reclamatie la opc brasov si primesc adresa 682 din 26.02.2008 ca pana la data 29.02.2008 firma sa remedieze sau sa restituie banii, bineinteles termenul trecuse. vine reprezentant opc la mine acasa sa constate problema si este uimit ca am montat-o 90% si o folosesc asa, adica fara geamurile din fata, 4 buc, si astept. in octombrie 2008 reclam opc bv la sediul opc pentru neprofesionalism si dau iar datele problemei. primesc raspuns pe mail in 08.12.2008 o adresa scanata cu nr 3770 din 13.07.2008, ma umflat si rasul, prin care sunt instiintat ca firma respectiva nu a depus bilantul financiar pe anii 2006 si 2007. acesta este opc fratilor. dar sa vedeti partea ascunsa: reprezentantul opc care a venit la mine in control a scapat o pasarea si anume ca tatal/socrul patronului a lucrat "la ei" si "i se pare ca firma e falimentara" atunci de ce ma luat de prost? si reclam ineficientii agenti opc la sefii lor care sunt la fel de ineficienti. pentru ce mai sunt platiti? sa dea amenzi pentru o ciocolata expirata? si aia numai cand face lumea scandal. "ciocolata mea" m-a costat 3000 de lei, cand euro era 3.09 ron. pentru recuperarea daunelor sunt sfatuit sa ma adresez instantei de judecata competente. de ce? ca i-am transmis reprezentantului opc ca ma duc si ridic produse de valoarea 3000 ron din curtea firmei cu japca? cand ne vom cumpara si noi arme ca breloc la masina sau doar asa? toate cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului User18 User18 In care din rubricile forumului se pot posta intrebari referitoare la subiect? (vezi toată discuția)
Salariu compesatoriu refuzat bad_sonia bad_sonia Buna ziua! Am o problema pe care vreau sa o rezolv cat mai repede si anume: pe data de 02.06, mi s-a adus la cunostinta ca se desfinteaza postul pe care eram ... (vezi toată discuția)
Card de credit freecv2007 freecv2007 Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit de la ... (vezi toată discuția)