AM UN CARD DE CREDIT [editat] PE CARE NU L-AM FOLOSIT DE APROAPE UN AN .ULTIMUL EXTRAS DE CONT ,PRIMIT ESTE CEL DIN 29.10.2010 .AZI 02.02.2011 AM FOST SUNAT DE BANCA CACI AM DE DAT 84 RON ,COMISIOANE SI DOBANZI . NU M-AU INFORMAT ,ASA CUM E LEGAL ,NICI PRIN EXTRAS ,NICI TELEFONIC .CONSIDERAND CA E UN ABUZ ,DORESC SA NU PLATESC .CUM SA PROCEDEZ ?
Este optiunea dvs de a nu plati acele comisioane si speze pe care vi le pretinde emitentul cardului al carui titular sunteti. Inainte de a interprinde orice alt demers, va sfatuiesc sa cititi termenii si conditiile contractuale in care ati acceptat emiterea acelui card si suma cu care contul dvs a fost creditat. Daca nu va clarificati problema cu emitentul cardului, puteti avea surprize de a figura in evidentele cu rau platnici ale biroului de credite si atunci, mai poftiti pe la banci sa luati si alte credite...........#-o
interesati-va ce comisioane reprezinta, pt ce suma aveti dobanda si de cand, cititi si contractul, iar daca vi se pare ceva in neregula, puteti depune o sesizare la protectia consumatorului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Card nesolicitat
dumiras
de curand am primit o instiintare de la o banca precum ca , contul aferent unui card de debit emis pe numele meu a devenit inactiv , totodata sa actualizez si ... (vezi toată discuția)