avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... COMISIOANE SI DOBANZI ABUZIVE pentru cardul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

COMISIOANE SI DOBANZI ABUZIVE pentru cardul de credit

AM UN CARD DE CREDIT [editat] PE CARE NU L-AM FOLOSIT DE APROAPE UN AN .ULTIMUL EXTRAS DE CONT ,PRIMIT ESTE CEL DIN 29.10.2010 .AZI 02.02.2011 AM FOST SUNAT DE BANCA CACI AM DE DAT 84 RON ,COMISIOANE SI DOBANZI . NU M-AU INFORMAT ,ASA CUM E LEGAL ,NICI PRIN EXTRAS ,NICI TELEFONIC .CONSIDERAND CA E UN ABUZ ,DORESC SA NU PLATESC .CUM SA PROCEDEZ ?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 3 Februarie 2011
Este optiunea dvs de a nu plati acele comisioane si speze pe care vi le pretinde emitentul cardului al carui titular sunteti. Inainte de a interprinde orice alt demers, va sfatuiesc sa cititi termenii si conditiile contractuale in care ati acceptat emiterea acelui card si suma cu care contul dvs a fost creditat. Daca nu va clarificati problema cu emitentul cardului, puteti avea surprize de a figura in evidentele cu rau platnici ale biroului de credite si atunci, mai poftiti pe la banci sa luati si alte credite...........#-o
interesati-va ce comisioane reprezinta, pt ce suma aveti dobanda si de cand, cititi si contractul, iar daca vi se pare ceva in neregula, puteti depune o sesizare la protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card nesolicitat dumiras dumiras de curand am primit o instiintare de la o banca precum ca , contul aferent unui card de debit emis pe numele meu a devenit inactiv , totodata sa actualizez si ... (vezi toată discuția)
Suma minima datorata la card de cumparaturi Catalin10q Catalin10q Buna seara! Detin un card de cumparaturi de la BRD, un card de credit, emis sub sigla MasterCard, in cont revolving. Acest card trebuie alimentat dupa ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi emis fara semnatura mariusd27 mariusd27 Buna ziua Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca \"Extrasul aferent cardului tau de credit X a ... (vezi toată discuția)